Trendy hair styling voor mannen

De herenkapsels 2018 inspiratiegids. Nieuw jaar, nieuwe inzichten en vooral erg veel trendy herenkapsels die wij graag aan jou presenteren.

Traditiegetrouw publiceren we aan het begin van het jaar een selectie herenkapsels die in 2018 ongetwijfeld een stijlvolle keuze zullen zijn en waar je verzorgd mee voor de dag kunt komen.

Deze gids is samengesteld met één doel: jou inspireren tot het uitzoeken van je nieuwe favoriete haarstijl. Bij elke haarstijl vertellen we kort wat je nodig hebt om ‘m in model te brengen, wat je van je kapper kunt verwachten en welk product je het beste kunt gebruiken.

We geven je opties van korte tot lange lengtes en tevens voor elk haartype. Het uitkiezen van een nieuw kapsel is iets persoonlijks: het laat zien wie je bent. We raden je daarom aan om goed na te denken over jouw persoonlijke stijl, budget en hoeveel tijd je dagelijks maximaal wilt spenderen aan het onderhouden en in model brengen van je geliefde haren.

We updaten deze lijst een paar keer per jaar. We houden trends vanzelfsprekend nauwkeurig in de gaten en voor de seizoenen geven we je onze suggesties voor zomerkapsels 2018 alsook kapsels voor de koudere maanden.